Forum dyskusyjne Turystyki i Rekreacji na WSB - rocznik 2011
Administrator
Witam serdecznie wszystkich z grupy 14, ciekawa jestem z kim będę miała przyjemność spędzić kilka następnych lat . Nazywam sie Katarzyna, czekam na odzew...
ze mną to z pewnością ;P ale w tym przypadku to już ładne... 4,5 roku xD
dla reszty, których dopiero co się pozna.. Dorota
jak macie ochotę to piszcie coś o sobie, chociaż nie jest to konieczne.. lepsze poznawanie się występuje w formie f2f
Nowy użytkownik
rzekomo plan miał być podany w extra necie tylko żeby mieć do niego trzeba mieć nr indeksu...więc nie rozumiem;/;/
Administrator
Z tego co mi wiadomo na extra necie nie ma jeszcze planu. Mam dostep dzieki osobom, które juz tam studiują i niestety lipa, a nie ma co się martwic, bo dla 3-go roku w jednym z kierunków tez nie ma jeszcze nic.
bry baby:)
Sprawa spotkanie myślę ze czas najwyższy coś ogarnąć bo jak narazie ciągle pitu pitu a max 4 osoby naciągnęły się na mały melanż
Sprawa 2 mam notatki od koleżanek z 2 roku na 1 i 2 semestr jest tego sporo juz trochę zeskanowałem i bede powoli je wrzucać. Porównacie je z notatkami tymi co mamy teraz bo wykładowcy są inni, nie powinno być problemu ale jak coś znajdziecie to napiszcie.
Drogi Jakubie:)
Oby wrzucanie jak na razie innych notatek a tym bardziej innych wykładowców nie narobiło nam bałaganu z obecnymi. Myślę , że jeśli będą jakies braki to je nawzajem je uzupełnimy Na pewno znajdzie się więcej osób co ma znajomości w innych starszych grupach
Natomiast o sprawie integracji ,imprezy, melanżu tp. pierwsze słyszę
Pozdrawiam
No napewno ja tam bede i liczę ze parę osób z naszej grupy tez sie pojawi. Do tych ludzi co mialem kontakt to 1 z 10 nie odpadła reszta praca praca i jescze raz parca:P
Mam nadzieje ze chociaż parę osób znajdzie chwile na napicie sie i poimprezowanie w czwartek:)
Nowy użytkownik
Cześć Wam dopiero dzisiaj przypomniałam sobie o Naszym forum